Hihihi, gissa vem som är glad nu?


Favoriten ♥♥

Min absoluta favorit bland alla disneyfilmer är Aladdin. ♥ Helt kär.
Älskar särskilt den här låten! Hade nog en liten crush på Aladdin när jag var liten haha, Peter Jöback är riktigt underbar som Aladdin. ^^
Vilken disneyfilm är din favorit?

Mimmi ♥


Wallpaper

Jag har ett stort projekt på gång i en utav de kurserna jag går, alltså i 3d-kursen. Vi ska skapa vårat drömhus i 3d, och jag håller på att förbereda mig. Just nu sitter jag och fipplar i Illustrator och gör tapeter som ska finnas i huset, lika bra att börja nu så att jag har tid att ändra mig. Här är en tapet jag gjort klart.


Sara II


ISO 100, 1/2000 sec, f/2,5. Fotad med Nikon D60 och Nikon AF-S 50mm/1,4 G. Copyright gäller!

En till bild som jag fotade med Sara i fredags. Måste ge henne creds för att hon stod ut i kylan, brr!

Ska hem till Nicke om en timme, har saknat honom!

Sara I

Fotade med Sara i fredags, det var kul! Kallt, men kul. Skönt att få komma ut lite och försöka tänka på annat. Men det är inte så lätt. I alla fall, här kommer en bild från när vi fotade.


ISO 100, 1/2000 sec, f/2,5. Fotad med Nikon D60 och Nikon AF-S 50mm/1,4 G. Copyright gäller!

Men, tack till alla er som har skrivit fina ord till mig. Det betyder jättemycket! Och ni som inte läser inlägget innan ni frågar "standardfrågor" eller gör reklam, fan vad respektlöst. Det sårar mig otroligt mycket när ni gör så! Skulle du bli glad om jag bad dig t.ex. rösta på mig i nån fånig tävling i ett inlägg där du skrivit att din mamma, pappa, hund eller ditt syskon hade dött? Skulle inte tro det.

♥ Men som sagt, tack till er andra, ni är guld värda! ♥

R.I.P

..För andra gången i år.Min kära lillasyster, det gick alldeles för fort. Det känns som en mardröm som jag önskar att jag kan vakna ifrån. Jag önskar att jag kunde somna och vakna som att allt var som vanligt, som det ska vara. Det ska inte vara såhär, det får inte vara såhär. Jag kommer alltid, förevigt att älska dig. Du kommer alltid att vara min lilla Pippi. ♥ R.I.P

Sidan ses bäst i Mozilla Firefox med upplösning 1366x768.

RSS 2.0