17 MarsJag fyller ju trots allt 18 år idag, grattis till mig? :)

Melodifestivalen


Idag är det final i melodifestivalen, ska ni titta?
Själv har jag inte tittat på melodifestivalen på många år och kommer säkerligen inte sitta fastklistrad idag heller. :) Det är inte min musikstil, och vad jag har hört av andra så är det riktigt utdraget i år.
Näe jag nöjer mig med att spela Mario Party 8 istället på mitt Wii. :D


Paket

Jag fick mitt paket idag! Det gick på runt 500:- och innehöll;
  • Blixt diffusor (en vit och en gul)
  • Objektivlock (hade tappat mitt =/)
  • Reflexskärm 5 i 1, 30cm.


De la ner 6 st kolor också, gulligt! :)

Sveriges värsta bilförareHahaha jag sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare, fyfan säger jag bara! Roligt program. :)

Internet! <3

Wii, jag har internet hemma. Och inte nog med det, jag har min egen dator hemma igen! Sen i fredags har jag lånat Nickes dator, men nu behöver jag inte det! De har bytt ut skärmen och batteriet, så nu hoppas jag att den kommer funka prima. <3


Hemfärd

Nu blir det till att packa, för jag ska åka hem om ungefär en timme. Förhoppningsvis så träffar jag Nicke imorgon igen, men man vet inte. Det beror på om vi har internet hemma, för Nicke vill inte komma annars. :( Aja, vi märker om jag har internet om någon timme (jag skriver nåt inlägg senare om jag har internet såklart). Annars så hörs vi nog inte förrens nästa vecka! Hadet!


(lite lek i photoshop)

Cyberphoto


Jag har beställt lite saker från Cyberphoto, och jag fick rätt mycket för pengarna tycker jag. Vad tror ni att jag har beställt? Självklart har det med foto att göra. (Den som gissar rätt får en länk!)

Flickan som lekte med elden

Idag är nog den sista dagen jag är hemma hos Nicke, så just nu sitter vi och kikar på Flickan som lekte med elden. Den första har vi redan sett förut, och den andra också egentligen men jag somnade. ;] Så nu får den en ny chans.


(Hittade ingen bra bild på postern med svensk titel, bild från google.se)

Fototävling

Detta är min absoluta favoritbild, så jag måste tävla lite;

Jag tänkte prova att vara med i en fototävling hos Carolina. Temat är bästa sommarbild, kika in och lämna ditt bidrag du med här.

Humör

Är det inte konstigt hur humöret kan svänga ibland? Hur man ena sekunden är toppenglad, den nästa vill slita något i stycken och den tredje vill slänga sig ner på sängen och aldrig vakna igen? Men man ska ju alltid vara positiv, det är något jag alltid tänker dock aldrig utövar. Dubbelmoral, javisst. Sedan finns det stunder då man faktiskt är positiv, och man håller sig positiv hela dagen till och med. Men om jag tänker efter så finns det alltid något som jag klagar över dagligen.
Damn, jag är inte en positiv människa trots allt. Även fast jag försöker intala andra det (eller rättare sagt att de tror det och jag försöker leva upp till den bilden) och även fast jag försöker få andra att vara positiva i de negativa studerna. Jag själv klagar som sagt mycket, men jag står inte ut med folk som klagar. Jag får panik, vet inte vad jag ska säga. Det värsta med att ha tjejkompisar är när man måste trösta, särskilt när det gäller pojkvänner. För jag vet inte hur man gör, jag är såå himla dålig på sånt. Jag tröttnar och sitter och spelar med medans jag i huvudet tänker att jag inte vill. Vill inte. Jag blir irriterad och sen så är min dag förstörd.
Även fast det inte låter som det så är jag en oerhört empatisk människa, jag tål inte att se folk ledsna. Om någon nära stående är ledsen så blir jag också ledsen, trots att jag är sämst på att trösta. Det värsta jag vet är när folk kommer till mig och vill prata och börjar prata om att de skulle vilja ge upp livet, sluta leva, ta självmord. Jag har väl också tänkt att jag inte orkar med längre, men aldrig att jag säger det till någon annan. Aldrig. Jag blir så deprimerad av sånt, och som vanligt vet jag inte vad man ska säga. Just nu vet jag inte heller vad jag ska säga, jag orkar inte tänka på det nåmer.


2 år gammal bild, tagen med mobilkamera. Lol.

Sara IINikon D60 + Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G
@ 55mm, 1/15, ISO 200 & f/5,6

Lite vampyrkänsla över bilden kanske, men det var som sagt inte det bästa ljuset där vi var tyvärr.
Jag vill lära mig att fota bra porträtt, jag vill kunna utvecklas. Det är roligt att exprimentera, såklart. Synd att man inte känner så många linslusar som skulle vilja ställa upp och bli fotograferade. :/

Spring

Jag använder inte så färgglada kläder, men på våren och sommaren så är det roligare att ha glada färger runt sig.
Kjolen är en favorit, påminner om en jag redan har ^^, cardiganen var också fin. ♥ Jag är inte mycket för väskor, men den där var snygg. :]

Tisdag

Idag är det tisdag, skönt. Många av er har ju skola nu, jag har lov! :D
Det känns som att vi fick lov rätt vecka, våren börjar ju komma nu. Lovely! Nu är det inte långt kvar tills man fyller arton år heller. Så vad händer idag? Jag har ingen aning! Det är så skönt.
Om jag hade haft kameran med mig så hade jag varit ute och fotat eller något. Tyvärr har jag ju inte det, men det gör mig inget. Det finns mycket annat att göra också. :] Kanske kolla igenom min senaste session med Sara och lägga upp någon bild. Jag har faktiskt en färdig som kommer strax, ska se om jag har fler dugliga. ^^

Sara


Nikon D60 + Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G
@ 55mm, 1/20, ISO 200 & f/5,6

Jag nämnde tidigare att jag skulle fota med Sara, och det gjorde vi. Tyvärr blev det kallare än vad vi trodde så det gick inte att fota utomhus. Det tog ett tag innan vi kom på ett ställe att fota på, i hennes trapphus. Tyvärr var inte ljuset superbra så därför blev det inte många bra bilder. Jag ska försöka redigera de som blev okej så får vi se hur många som dyker upp. :)

Och ja, jag har börjat fota i RAW så nu kan jag skriva upp mina inställningar under bilderna (i alla fall på de nya).

Omstart

Alla behöver en omstart någon gång. Jag behövde göra en ofrivillig omstart för att någonting på min blogg hade gått snett. Därför fick jag radera min blogg och göra en ny med samma namn.

Men nu är allt fixat iallafall, tyvärr så kopierade jag inte över några inlägg. Så allt är borta. Men det borde inte vara för svårt att bygga upp igen tycker jag. :)

Välkommen till min nya blogg!

Sidan ses bäst i Mozilla Firefox med upplösning 1366x768.

RSS 2.0